fredag 29 juni 2012

 Grisslehamn

Andra stoppet, Stockholm skärgård har varit helt fantastiskt. Det började med att vi fastnade på Grynnan tog några öl sen åkte vi runt och kollade lite med longboardsen.
Hittade ett sjysst litet ställe utanför hamnen som vi slog läger på, startade grillen käkade och badade.
Lite senare på kvällen hamnade vi på en pub vid namn Marinan vars vi träffade ett gäng stockholmare som vi slog oss ihop med, när Marinan stängde hängde vi med dom ut på någon ö just utanför körde på med lite bers och badade osv. Så det har varit ganska lågt tempo på oss idag, men det var riktigt trevligt.
Nu drar vi vidare lite sent men vi kör på, Furusund blir nästa mål. Hoppas det blir bra, har lite dåligt väder just nu och prognoserna ser inte så lovande ut så vi håller oss inom skärgården.
Hoppas alla där hemma får en bra festival, vi saknar er!

Rasmus på Grynnan, riktigt nöjd och turstig.

 Fläskfille med rödvin. 


Jo, sen på natten när vi skulle hem fick vi soppatorsk på storbåten.
Såå båtägarn tankade bensin i oljetråget, sen kom vi inte så mycket längre.
Här på bilden kom ett gäng från ön och räddade oss. 'Tror vi var hemma vid 7 tiden.
Och jo, dagen efter träffade vi grabbarna, dom var lika trötta som oss skillnaden var bara att dom hade tappat båtmotorn på 30 meters djup på vägen hem, lite oflyt. Sköna stockholmare!

Vi var dom - Familjen

2 kommentarer:

  1. Fan krappar, ni vet väl att ni var i Grisslehamn på bröllopet. Bara nån km från kyrkan och vi åkte igenom med bussen båda gångerna... Hur klarar sig Pojke på havet?

    SvaraRadera
    Svar
    1. tjenare båtsman! jo vi fotade en bil som vi körde förbi med bussen :) kände igen huset å range rovern utanför. pojke klarar sig bra han gjorde illa benet ordentligt men det går nog bra förutom vibrationerna från motorn. ska i morgon till sjukhuset och ta en efter röntgen och hoppas att det läkt bra så han kan ta av gipset tidigare

      Radera