fredag 20 juli 2012


Hamburg

Pga dåligt väder och meterhöga vågor så bestämde vi oss igår att hyra bil och ta in på vandrarhem i Hamburg. Båten står just nu innanför slussen mot storhavet. Och vi ligger just nu och tar det lugnt på vandrarhemmet som enligt mej är mer ett hotellrum, fint och billigt mitt i stan. Idag så vaknade vi förstås inte allt för tidigt, när man inte har sovit i en vanlig säng på typ en månad så gör man det väldigt bra när man väl gör det verkar det som. Så när vi väl hade tagit oss upp så körde vi till en början fel igenom hela stan för att hitta ett fint matställe, som inte var pizza. Efter maten knallade vi runt på storstan och kollade lite, efter en timma så konstaterade vi att de hade väldigt mycket saker här i Tyskland men verkligen inte en enda sak som någon av oss kunde ha nytta av. Så vi körde hem igen till allas stora förvåning raka vägen, inte en enda felsväng. 
Gårdagen spenderade vi delvis med två örebroare som vi träffade här på vandrarhemmet, tågluffare. Riktigt trevligt Hamburg e nice!
För övrigt angående seglandet så verkar vi kunna komma iväg morgon, lördag eller söndag vidare mot Borkum(tror jag) Så nu har vi haft lite genomgångar hur vi ska hantera vädret, nog för att det vart lite tufft ibland här i Sveriges vatten med men det berättas om att det blir betydligt hårdare. Tidvatten och allt sånt där jobbigt, det blir nog bra.
Just nu så ska vi börja bege oss från hotellet ned på staaan, nästa uppdatering kommer nog att dröja men som sagt spännande med storhav. Hejhej.

ojojoj

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar