måndag 16 juli 2012


Moonsklint! mönslkint



 ?




Moonsklint.

Ett fint stopp på vägen, bara det jag såg genom fönstret var fascinerande när vi passerade de 100tals höga kritvita klipporna. 
Seglingen Från Bornholm dit var katastrof, rak hård motvind helt klart nytt rekord i att lätta från sängplatsen, tror jag var uppe i en decimeter sen pang huvet i väggen gipset och allt, ajaj. Kollade snabbt bak mot Rasmus, han skrattade
- Såg du jag flög!? 

Väl framme i klinten kom Pecka, Rasmus farsa och mötte upp oss med bil. Han är nämligen också ute och seglar så han tog bilen från Malmö tror jag det var.
Tackar för dä, för han hade med sig en liten hopfällbar cykel åt mej som jag nu kan ta mej fram på. Med hjälp av världens enligt mej bästa assistenter förståss.
Moon var ett litet ställe påminde om en ganska lagomt stor by, massvis med mysiga  pubar och matställen. Där knallade vi kring på undra om det var i Torsdags tog några kalla med Pecka och träffade härliga folk från orten. Som vanlig mycket med trevligt folk lite överallt. 
Dagen på det skulle vi fixa sjökort över resten av streckan, det gick sådär…
Iallfall senare på kvällen åkte vi tvärs över ön för att komma fram till alla sevärdheter, jag kom förståss inte längre än till utedassen förrän det bara var att inse, ingenstans man tar sig med ett ben. Så jag fick ligga och softa i bilen medans grabbarna fotade extra mycket för mej. 
Kvällen kom Pecka drog vidare, vi skulle sticka samma kväll med men pga inflammation så vart vi kvar, stoppade dock oss inte för en vända på stan. 
Klockan tidigt på morgonen dagen efter for vi.

1 kommentar: