tisdag 28 augusti 2012


Toulouse har varit hemmahamn i 2 dagar från idag, anledningen till det stoppet har varit en fin stad och en liten överrasknings människa som landade för några timmar sedan. Efter några dagars planering så satte han sig på planet mot Frankrike. 
Så vi har väntat in Gylf johanseen(mättes?). Just nu i detta ögonblick så sitter han och pratar om långkalsonger med oss, jag har iallfall glömt bort vad det är för något. Det är lite svårt att förklara men vi är väldigt överväldigade att få träffa våran gamla polare igen, det känns som att ännu mer ny färsk positivitet har anlänt. 
Givetvis så har vi skålat vårat nya sällskap, så just nu är det kaffe en öl cigaretter och musik. Hederligt firande. Cigaretter röker bara de som vars mamma inte läser bloggen. 
På agendan står det just nu medelhavet. Vi struntar i Bearritz och kör vidare. Förhoppningsvis är det en hel del surfing där med. Det är nog ingen ide att planera över huvud taget. 
Men som sagt gyffe varmt välkommen, inom 20 minuter så startar vi igen. 
Han har även lovat oss ett inlägg "sanningens ögonblick" som han ska skicka ut på bloggen innan resan är slut, så håll andan i lungorna. 



Det blir ett kort inlägg eftersom att vi är på väg nu. I Toulouse så har vi faktiskt tagit fingrarna ur och klippt oss till slut. Det har varit tanken sedan Visby men nu är det gjort! Och stiliga blev vi, jag köpte givetvis en keps 2 minuter efteråt. Men det känns bra, mer saker... Käkat spagetti med sea food franska specialitéer och hängt på stan. Igår var vi på Reagge konsert  mitt på stan osv. 


3 kommentarer:

  1. Vilken bragd grabbar!!!! Calle vad har hänt med ditt ansikte??? PUSS Mor

    SvaraRadera
  2. fy fan vad dåliga ni är på o blogga. Men vad spelar de för roll, ingen bryr sig vad ni gör ändå. Kom inte hem

    SvaraRadera
  3. sjysst pecka men vi har varken internet eller bra betyg i skolan så... vi brukar sakna dej iallfall.
    Jag vet inte mamma men vad roligt att du lyckades kommentera :)

    SvaraRadera